Sovelluskuvake

Kun Kaspersky Password Manager on käynnissä taustalla, sovelluskuvake näkyy valikkorivillä. Jos sovelluskuvake on passiivinen, säilö on lukittu ja tietosi eivät ole käytettävissä. Voit käyttää tietojasi vain, kun säilö on auki. Sinun on annettava pääsalasanasi, jotta voit avata säilön. Jos laitteesi tukee Touch ID:tä ja se on otettu käyttöön Kaspersky Password Managerissa, voit avata säilön myös sen avulla.

Kaspersky Password Manager -kuvake suorittaa seuraavat toiminnot: